top of page

DIËTISTE

Mijn visie

Gezonde voeding

Velen binnen u naaste omgeving zullen je wel eens 'wijze' raad hebben gegeven op vlak van voeding. Je moet jezelf hierbij natuurlijk wel afvragen of deze raad ook voor u van toepassing is...

 

Iedereen is gebaat bij een gezonde levensstijl, maar de vraag is natuurlijk wat dit specifiek voor u inhoud. Daarom werken we samen een plan uit dat verantwoord is voor u en dat bovendien 'leefbaar' aanvoelt en vol te houden is op lange termijn.

Beweging

“Zit nu toch eens stil!” Hoe vaak heb je dat moeten horen toen je jong was?

Voor een gezonde levensstijl moeten we opzoek naar een evenwicht tussen zitten, staan en bewegen. Ook dit evenwicht is voor ieder idividu verschillend.

 

Hoe lang je best in beweging bent en hoe je dit best doet, zoeken we samen voor u uit.

We zullen ook samen uitzoeken welke kleine tips en veranderingen voor u kunnen werken.

Gezond lichaam

De bedoeling is absoluut niet om je drastische crash-diëten op te leggen. Ik wil je wel begeleiden op lange termijn. Stap per stap werken we samen naar nieuwe gezonde voedingsgewoonten die voor u haalbaar zijn. We moeten immers allemaal ons lichaam de tijd geven om zich aan te passen. Voor ieder individu is er dan ook een andere aanpak vereist.

 

Veranderingen in je eetpatroon moeten voor u geen nadelen met zich meebrengen, maar voordelen opleveren die leiden tot een gezond lichaam.

Evelien-foto.jpg
bottom of page