top of page

Meike Vroom

Psychotherapeute

Mijn naam is Meike Vroom. Ik ben een psychologisch counselor en werk als therapeut vanuit oplossingsgerichte therapie. Dit houdt in dat ik samen met jou op zoek ga naar jouw krachten en mogelijkheden waarmee jij de drempels in je leven hanteerbaar kan maken. Dit doe ik vanuit een oprechte interesse in jou. Ik ga met je in gesprek om samen na te gaan of er momenten waren waar je wel in staat was om met zware tegenwind om te gaan. Ik probeer bescherming te bieden door je in te bedden in je krachtbronnen door middel van veiligheid en warmte en je te omhullen in het oude, vertrouwde.

 

Ik bied 1e lijnshulp waarbij we gezamenlijk in kaart brengen met welke dilemma’s je worstelt en wat er gedaan kan worden om deze te overwinnen (1 a 2 sessies). Daarnaast kunnen we ook met elkaar  een traject doorstappen om door het bos de bomen weer te zien . Als er meer ondersteuning nodig is, kan een doorverwijzing gedaan worden naar verdere hulpverlening (psychiater, cgg, etcetera).

 

Een intakegesprek duurt meestal 60 tot 90 minuten om te zien of je mijn manier van werken aangenaam vindt en om te zien of je denkt/voelt dat ik de persoon ben met wie je aan de slag wilt.

 

Ik ben lid van VVDO (Vlaamse vereniging voor deskundigen oplossingsgerichte therapie) en BPC (beroepsvereniging psychologisch consulent) en ik ben een Beschermjasser (trans/interculturele hulpverlener).

Meike_edited.jpg
bottom of page