HAIO

HUISARTS IN OPLEIDING (HAIO)

De HAIO is reeds afgestudeerd aan de universiteit en als arts gediplomeerd. Hij/zij doorloopt verder de laatste twee jaar van haar specialisatie als huisarts. U kan dus ook bij hem/haar op consultatie gaan en/of een huisbezoek aanvragen.

Alles wat de HAIO doet, bespreekt hij/zij dagelijks met de andere artsen uit de praktijk. Wekelijks is er gezamenlijk teamoverleg en daarna ook een bespreking van problemen en leermomenten met de praktijkopleider.

Aan de hand van uw dossier blijft uw huisarts goed op de hoogte van alles wat er voor uw gezondheid gebeurt. Als u dat wenst, kan u altijd bij uw eigen huisarts terecht. Voel u volkomen vrij om het te vragen.

PRAKTIJKOPLEIDER (PO)

In het verleden hebben dokter Schoofs en dokter Andreakos als PO heel wat HAIO's opgeleid tot huisarts.

Het is evident dat de HAIO overlegt met alle collega’s in de praktijk zodat hij/zij steeds terecht kan bij de arts die u het beste kent.

Stagiair

Graag willen we jonge collega’s de kans bieden om bij te leren. Men kan pas echt groeien binnen een beroep als men een goede opleiding heeft genoten waarbij er van andere artsen uit de praktijk kan geleerd worden.

Regelmatig lopen geneeskundestudenten tijdens hun basisopleiding korte stages in onze praktijk. Het is belangrijk dat zij zoveel mogelijk uiteenlopende consultatiemomenten kunnen ervaren. Indien u toch liever niet heeft dat de stagiair de consultatie bijwoont, mag u dit steeds aan uw arts vragen.

DR. JAN RAES

Hallo, mijn naam is Jan Raes en als huisarts in opleiding begin ik op 1 mei 2020 in de praktijk. 

Ik ben in 2018 afgestuurd als arts aan de KU Leuven en vervolledig nu mijn opleiding hier, nadat ik een anderhalf jaar in Gent heb gewerkt. 

Ik begin met veel enthousiasme aan mijn tijd als

Huisarts in Opleiding (HAIO) bij dokterspraktijk Polderstad.