HAIO

HUISARTS IN OPLEIDING (HAIO)

De HAIO is reeds afgestudeerd aan de universiteit en als arts gediplomeerd. Hij/zij doorloopt verder de laatste twee jaar van haar specialisatie als huisarts. U kan dus ook bij hem/haar op consultatie gaan en/of een huisbezoek aanvragen. Alles wat de HAIO doet, bespreekt hij/zij dagelijks met de andere artsen uit de praktijk. Wekelijks is er gezamenlijk teamoverleg en daarna ook een bespreking van problemen en leermomenten met de praktijkopleider.

Aan de hand van uw dossier blijft uw huisarts goed op de hoogte van alles wat er voor uw gezondheid gebeurt. Als u dat wenst, kan u altijd bij uw eigen huisarts terecht. Voel u volkomen vrij om het te vragen.

PRAKTIJKOPLEIDER (PO)

In het verleden hebben dokter Schoofs en dokter Andreakos als PO heel wat HAIO's opgeleid tot huisarts. Het is evident dat de HAIO overlegt met alle collega’s in de praktijk zodat hij/zij steeds terecht kan bij de arts die u het beste kent.

Stagiair

Graag willen we jonge collega’s de kans bieden om bij te leren. Men kan pas echt groeien binnen een beroep als men een goede opleiding heeft genoten waarbij er van andere artsen uit de praktijk kan geleerd worden. Regelmatig lopen geneeskundestudenten tijdens hun basisopleiding korte stages in onze praktijk. Het is belangrijk dat zij zoveel mogelijk uiteenlopende consultatiemomenten kunnen ervaren. Indien u toch liever niet heeft dat de stagiair de consultatie bijwoont, mag u dit steeds aan uw arts vragen.

Marjolein.png

Hallo, 

Mijn naam is Marjolein Van Droogenbroeck en vanaf 1 oktober 2021 zal ik als Huisarts in Opleiding (HAIO) in deze dokterspraktijk mijn specialisatie doorlopen. Na mijn afstuderen ben ik gestart aan de specialisatie Algemene Chirurgie  Hoewel het werk in het ziekenhuis goed beviel, merkte ik dat mijn hart meer lag bij het brede en socialere huisartsenvak, waarna ik besloot de overstap naar de huisartsengeneeskunde te maken.

Ik kijk dus uit naar de fijne samenwerking hier.

Dokter Marjolein Van Droogenbroeck

Sofie.jpeg

 

Hallo ik ben dokter Sofie Boghe

 

Mijn enthousiasme en passie voor de huisartsgeneeskunde zijn groot.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om op 1 oktober als HAIO te starten in deze praktijk.

Onder begeleiding van Dr. Annelies Janssens zal ik de komende 18 maanden deel uit maken van jullie team. 

Dokter Sofie Boghe