top of page

HAIO

HUISARTS IN OPLEIDING (HAIO)

De HAIO is reeds afgestudeerd aan de universiteit en als arts gediplomeerd. Hij/zij doorloopt verder de laatste twee jaar van haar specialisatie als huisarts. U kan dus ook bij hem/haar op consultatie gaan en/of een huisbezoek aanvragen. Alles wat de HAIO doet, bespreekt hij/zij dagelijks met de andere artsen uit de praktijk. Wekelijks is er gezamenlijk teamoverleg en daarna ook een bespreking van problemen en leermomenten met de praktijkopleider.

Aan de hand van uw dossier blijft uw huisarts goed op de hoogte van alles wat er voor uw gezondheid gebeurt. Als u dat wenst, kan u altijd bij uw eigen huisarts terecht. Voel u volkomen vrij om het te vragen.

PRAKTIJKOPLEIDER (PO)

In het verleden hebben dokter Schoofs en dokter Andreakos als PO heel wat HAIO's opgeleid tot huisarts. Het is evident dat de HAIO overlegt met alle collega’s in de praktijk zodat hij/zij steeds terecht kan bij de arts die u het beste kent.

Stagiair

Graag willen we jonge collega’s de kans bieden om bij te leren. Men kan pas echt groeien binnen een beroep als men een goede opleiding heeft genoten waarbij er van andere artsen uit de praktijk kan geleerd worden. Regelmatig lopen geneeskundestudenten tijdens hun basisopleiding korte stages in onze praktijk. Het is belangrijk dat zij zoveel mogelijk uiteenlopende consultatiemomenten kunnen ervaren. Indien u toch liever niet heeft dat de stagiair de consultatie bijwoont, mag u dit steeds aan uw arts vragen.

Joël.png

Hallo, ik ben Dokter Joël Bulwick

 

Vanaf 1 oktober 2022 zal ik vol enthousiasme als Huisarts-In-Opleiding (HAIO) starten bij de dokterspraktijk Polderstad. In 2020 behaalde ik mijn diploma als basisarts aan de Universiteit Antwerpen waarna ik begon aan mijn specialisatie in de huisartsgeneeskunde die ik in de dokterspraktijk Polderstad na 12 maanden ga mogen afronden. In samenwerking met de artsen en paramedici van de praktijk zal ik steeds mijn uiterste best doen om uw levenskwaliteit en gezondheid te optimaliseren. Hierbij tracht ik de nodige aandacht te besteden aan uw persoonlijke situatie, uw wensen en noden om zo de beste zorg voor u te voorzien. U bent bij mij welkom voor al u huisartsgerichte problemen en ik help u met plezier komen tot de voor u gepaste oplossing!  Bij voorbaat dank voor het vertrouwen.

Dokter Joël Bulwick

image1.jpeg

 

Hallo, ik ben dokter Lenty Frans

 

Ik start op 1 april 2023 als HAIO in dokterspraktijk Polderstad onder begeleiding van Dr. Annelies Janssens. Ik zal hier de laatste 18 maanden van mijn opleiding tot huisarts volbrengen. Jullie kunnen vanaf nu dus ook bij mij terecht en ik kijk ernaar uit jullie verder te helpen met aandacht voor jullie eigen noden en wensen.  

Dokter Lenty Frans

bottom of page