DIËTISTE

Ik ben Evelien Van Gorp,

 

Reeds van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in voeding. Lekker eten en een gezonde levensstijl stonden steeds centraal. Verder sprak ook de gezondheidssector mij enorm aan. Mensen helpen en het daaruitvloeiende sociaal contact zijn voor mij van groot belang.

 

Vanuit deze interesses ben ik dan ook aan mijn opleiding Voedings- en dieetkunde gestart. Dit aan de Artesis Plantijn Hogeschool te Antwerpen. Na het opdoen van zowel wetenschappelijke kennis als deze praktijkervaring tijdens mijn stages, studeerde ik in 2017 af als gediplomeerd diëtiste. Hierna ging ik me verder verdiepen en behaalde ik mijn postgraduaat diabeteseducator aan de Thomas More Hogeschool te Lier.

 

Ik blijf graag op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en volgt daarom regelmatig bijscholingen op vlak van gezondheid, voeding en beweging.

 

Gezonde voeding, beweging en een gezond lichaam staan centraal.

 

De combinatie van deze pijlers zorgt ervoor dat we in het hectische van de samenleving en van ieders dagdagelijkse beslommeringen een persoonlijke weg vinden om onze streefdoelen te behalen. Bij een verkennend gesprek proberen we niet alleen de reden van uw bezoek te achterhalen, maar gaan we ook dieper in op uw levenspatroon. Samen maken we een individueel aangepast voedingsschema. Een schema dat haalbaar is binnen uw leefwereld zodat u met plezier uitkijkt naar het behalen van de vooropgestelde doelen.

U staat er in dit hele proces nooit alleen voor.

U begeleiden is mijn passie.

Uw gezondheid is mijn doel.

Evelien-foto.jpg