top of page

Evelien van Gorp

Diëtiste

Ik ben Evelien Van Gorp, reeds van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in voeding. Lekker eten en een gezonde levensstijl stonden steeds centraal. Verder sprak ook de gezondheidssector mij enorm aan. Mensen helpen en het daaruit vloeiende sociaal contact zijn voor mij van groot belang.

 

Vanuit deze interesses ben ik dan ook aan mijn opleiding Voedings- en dieetkunde gestart. Dit aan de Artesis Plantijn Hogeschool te Antwerpen. Na het opdoen van zowel wetenschappelijke kennis als praktijkervaring tijdens mijn stages, studeerde ik in 2017 af als gediplomeerd diëtiste. Hierna ging ik me verder verdiepen en behaalde ik mijn postgraduaat diabeteseducator aan de Thomas More Hogeschool te Lier.

 

Ik blijf graag op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en volg daarom regelmatig bijscholingen op vlak van gezondheid, voeding en beweging.

 

Je kan bij mij terecht voor wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies bij:

  • Overgewicht of ondergewicht

  • Diabetes begeleiding (volledige terugbetaling mutualiteit)

  • Nierinsufficiëntie (volledige terugbetaling mutualiteit)

  • Prikkelbare darmen (FODMaP-dieet)

  • Verhoogde cholesterolwaarden of bloeddruk

  • Allergieën en intoleranties

  • andere dieet of voedingsaanpassingen

 

Iedereen is gebaat bij een gezonde levensstijl, maar de vraag is natuurlijk wat dit specifiek voor jou inhoudt. Daarom werken we samen “een plan op maat” uit en dat bovendien ‘leefbaar’ aanvoelt en vol te houden is op lange termijn. Veranderingen in je eetpatroon moeten geen nadelen met zich meebrengen, maar voordelen opleveren die leiden tot een gezond lichaam.

 

Doordat ik een gediplomeerd diëtiste ben, erkend door het RIZIV, is een gedeeltelijke of volledige terugbetaling via de mutualiteit mogelijk.

 

U begeleiden is mijn passie, uw gezondheid is mijn doel

 

Consultaties kunnen cash of via de mobiele app betaald worden.

Indien je verhinderd bent, kan je de geplande afspraak via mail kosteloos annuleren of verplaatsen tot 48uur vooraf. Zo krijgen andere cliënten de kans om de afspraak nog in te vullen. Wanneer je niet tijdig verwittigt, zal het volledige bedrag van de consultatie in rekening gebracht worden.

 

Tarieven:
Intakeconsultatie: €60.
Opvolgconsultatie: €30

 

Meer info kan je steeds terugvinden op mijn website:  www.evelienvangorp.be

 

Indien je nog vragen hebt, mag je me gerust een mailtje sturen: info@evelienvangorp.be

Evelien-foto_edited_edited.jpg
bottom of page